Network

تیم IT زیر چتر مدیریت شبکه

Network

 آسیب‌شناسی وظایف و مخاطرات پنهان

 

در هر سازمان مدرن، مدیریت شبکه قلب تپنده‌ زیرساخت فنآوری اطلاعات است، اما این قلب بدون رگ‌ها و مویرگ‌هایی که خون حیات‌بخش داده‌ها را به سراسر سازمان می‌رسانند، نخواهد تپید. این رگ‌ها همان تیم IT هستند که زیر نظر مستقیم یا غیرمستقیم مدیریت شبکه فعالیت می‌کنند. گرچه شرح وظایف آن‌ها متنوع و حیاتی است، اما همچون مدیر شبکه، این تیم نیز با مجموعه‌ای از مخاطرات شغلی، اجتماعی و حتی پزشکی دست و پنجه نرم می‌کند که اغلب در سایه وظایف روزمره پنهان می‌مانند. در ادامه به تشریح این وظایف و آسیب‌شناسی مخاطرات آن‌ها می‌پردازیم.

ابزار Web Check

Network

ابزار Web Check (https://web-check.xyz) یک ابزار متن ‌باز عالی برای بررسی و آنالیز Website‌ است و به شما این امکان را می‌دهد که اطلاعات امنیتی و فنی کاملی دربارهٔ یک Site به ‌دست بیآورید. این ابزار بیش از ۳۰ نوع بررسی ارائه می‌دهد که شامل تحلیل‌های امنیتی، فنی، شبکه‌ای و بهینه ‌سازی می‌شود.

ویژگیهای کلیدی Web Check

مدیریت شبکه

Network

 

در پیچ و خم شریان‌های پنهان: آسیب‌شناسی شغل مدیر شبکه

در کالبد تپنده هر سازمان، شریان‌هایی نامرئی اما حیاتی جریان دارند که داده‌ها را به حرکت درمی‌آورند، اطلاعات را به اشتراک می‌گذارند و ارتباطات را ممکن می‌سازند؛ این‌ها همان شبکه‌های کامپیوتری هستند و در قلب این پیچیدگی، مدیر شبکه ایستاده است؛ معماری که با دستان خود، پایداری و امنیت این رگ‌های حیاتی را تضمین می‌کند. اما در پس این نقش بنیادین و غالباً نادیده گرفته شده، مجموعه‌ای از چالش‌ها و مخاطرات نهفته است که از دیدگاه آسیب‌شناسی شغلی، اجتماعی و حتی پزشکی قابل تأمل‌اند. در اینجا به واکاوی این لایه‌های پنهان می‌پردازیم تا تصویر کامل‌تری از این حرفه ارزشمند ارائه دهیم.

استاندارد PoE

Network


(Power over Ethernet) PoE تکنولوژی است که امکان انتقال برق را روی کابلهای شبکه امکان پذیر می سازد. به عنوان مثال دوربینهای تحت شبکه (IP Camera) در هنگام نصب به دو اتصال نیازمند هستند. اولا یک اتصال شبکه، برای انتقال داده تصاویر به منظور ضبط ویدئو و ابزارهای نمایش و دوما یک اتصال برق، برای تامین قدرت الکتریکی که دوربین نیاز دارد. حال اگر دوربین با استاندارهای PoE سازگار باشد، فقط نیازمند به اتصال شبکه می باشد، زیرا برق خود را از کابل شبکه دریافت می کند.

MTBF

Network

 

یک مهندس و یا تکنسین نگهداری و تعمیرات باید با این شاخص، نحوه محاسبه و به کار بردن آن آشنا باشد تا از هزینه های سنگین و خرابیهای ناگهانی جلوگیری کند.

1- شاخص MTBF 

شاخص MTBF مخفف عبارت Mean Time Between Failures به معنی میانگین زمان بین خرابیها می باشد. به عبارت ساده تر، این شاخص زمان قابل پیش بینی که از خرابی قبلی تا خرابی بعدی یک سیستم مکانیکی یا الکتریکی در عملکرد نرمال آن می گذرد را اندازه گیری می کند. در واقع شاخص MTBF به شما کمک می کند تا بتوانید پیش بینی کنید که سیستم شما چه مدت کار می کند و تا خرابی بعدی چه قدر زمان باقی مانده است. اینکه بدانیم در چه زمانی ممکن است شکست یا خرابی رخ دهد، بخش اساسی MTBF است. این شاخص مربوط به حوزه تعمیر و نگهداری قطعات و سیستمها بوده و یک معیار مهم برای اندازه گیری عملکرد، ایمنی و طراحی تجهیزات می باشد. MTBF در سیستمهایی کاربرد دارد که قابل تعمیر باشند و منظور از خرابی در تعریف این پارامتر، خرابیهایی است که باعث توقف کامل و از کار افتادن سیستم می شود و آن را ملزوم به تعمیر شدن می کند.

1 2 3 4